Populære innlegg

torsdag 24. mars 2011

Det blir dårlig med bloggingen her i gården ...

Hei medstudenter!

Som nok de aller fleste har oppdaget, har det vært slett med blogging fra min side. Jeg kommer til å skrive kronikk i stedet for blogg, noe som også "ligger meg nærmere i stil". Tiden strekker rett og slett ikke til når jeg endelig er hjemme fra jobb om kveldene, en gang mellom kl 19 og 23. Ja, det er helt sykt, og sånn har det vært siden jeg begynte i jobben for litt over 4 år siden (med unntak fra de månedene brystkreftbehandlingen sto på som verst vinteren 2008-2009). Vi skal ansette én til i ledelsen, fra 1.8.11, og da er det håp for litt lettelse i arbeidsbyrden, selv om mitt spesialpedagogiske ansvar ikke lar seg delegere. I høst fikk jeg tillagt stillingen min - som var 100 % fra før - 40 % av rådgiverfunksjonen, da rådgiver tok ut 40 % AFP. Den biten skal heldigvis over på noen andre :-). Det er farlig å ha for stor bredde i utdanningen sin, da blir man lett en "potet". For ikke å skryte uhemmet av dere menn, er jo kvinner vant til å organisere, vant til å rekke over alt, både full jobb, små barn og ansvar for hjemmets lune rede ;-). Noen får tittelen "drømmekvinnen", de ser dere helst på film, mens andre heller kan benevnes "propellkvinnen" og er som en gummistrikk, de ses sjelden andre steder enn i hverdagen. Men, jeg har det bra og livet er toppers! ;-)

I tiden fremover nå er det - i tillegg til alt annet min jobb som mellomleder innebærer, 52 stk 1.feb-søkere som skal vies tid. Samtlige skal kalles inn til samtaler (halvparten sammen med avgiverskole og PPT, og samtlige 52 med foresatte). For alle 52 skal jeg skrive sammendrag av sakkyndig rapport (for å kunne dele med lærerne, samt benytte noe i fht IOP), og for samtlige skal jeg lage enkeltvedtak og IOP i 3-4 fag (noen få i samtlige fag), og da sier det seg selv at perioden fra nå av og frem til 10. juli er belagt, både arbeids- og "fritid" ... :).

Jeg ønsker dere alle - som har valgt blogging - til lykke med bloggingen!

Mvh Anna  

3 kommentarer:

 1. Vet at du har det ekstremt travelt på jobb og aksepterer at du velger kronikk, Anna. Skriver du for Adresseavisen? Og hva du bestemt deg for tema? I alle fall: fint at du også legger inn noen kommentarer her og der på de andres blogger.

  SvarSlett
 2. Fint at du har det bra selv om arbeidspresset er stort. Og det er flott at du får noen til å ta over rådgiverfunksjonen. Ta vare på deg selv og unn deg selv noen "øyer" der du kan koble av og samle krefter. Kanskje du synes samlingene er en fin avkobling fra det daglige. Jeg synes samlingene gir meg inspirasjon og et visst press til å lese mer faglitteratur.
  Jeg er litt usikker på kommenteringen nå, skal jeg kommentere kronikken før eller etter at den er publisert? Vi finner sikkert ut av det.

  SvarSlett
 3. Ikke alle trenger være bloggere - men du fikk jo gitt oss et lite innblikk i en travel hverdag. Jeg blogget mens jeg bodde i utlandet, og fikk gitt de hjemme et lite innblikk i vårt liv down under. For det meste i form av bilder. Etter det har også jeg lagt bloggen på is, selv om jeg synes det er interessant å følge dere rektorskole studenter på blogg!

  SvarSlett